Coach

Coaching är för dig som vill få inspiration och stöd, stärka din självkänsla och se nya möjligheter.
Det finns stunder i livet när  det behövs en förändring. Det kan t.ex. handla om relationer, arbete och att du vill lära dig att ta bättre hand om dig själv och dina behov.
Invanda mönster kan ibland vara svåra att bryta och att lämna det trygga och bekanta kan ibland skapa oro och för att våga behövs mod.
Syftet med coaching är att skapa styrka, mod och att vara ett stöd i din process när du ska ta nya, viktiga steg och forma det liv som du önskar leva.

Coachingssamtal via telefon och skype

I min roll som Certifierad Coach erbjuder jag coachande samtal utifrån ett helhetstänkande. Du får möjlighet att stämma möte med dig själv och dina egna inre rum och landa i det som är du. Jag har valt att kalla det för att du skapar dig ett Nu…rum där de tre punkterna står för tankar, känslor och fysiska kropp. Tanken är att du får skapa ett rum som du fyller med det som stärker dig. Det är i ditt nu som du har ditt största handlingsutrymme och den största möjligheten att skapa ditt liv. Tillsammans plockar vi fram dina styrkor, ditt självförtroende och din kreativitet.
Ett coachingssamtal pågår i en timme och rymmer olika frågor som leder till svar i dig själv. Genom reflektion, återkoppling, mental träning och målbildsarbete kommer du få verktyg till att bli din egen bästa coach. Coachingssamtalet äger rum via telefon och skype.
Välkommen till ditt Nu…rum. Välkommen till dig.

Hälsningar
Camilla Gustafsson Glas
Certifierad Coach, Hälsopedagog och Avslappningslärare med 25 års coachingserfarenhet
Pris: 500 kr/timme

Vill du boka ett coachingssamtal och skapa ditt eget Nu…rum?
Ring 070-248 32 32 eller mejla
info@camillagustafssonglas.se

Respons från coachingsklienter
"Camilla skapar trygghet och får mig att våga titta på mig själv på ett nytt sätt.
Våra samtal gör mig alltid glad."
"Allting börjar med mig. Insikt på insikt trillar på plats och nu vet jag vad mitt nästa steg ska bli. Min visionboard hänger nu på väggen i mitt sovrum! Tack för all inspiration Camilla!"
"Det känns verkligen värdefullt att få spegla min känslor och tankar. Jag landar i mig själv, känner mina behov och kan utifrå det forma mitt liv. Kan varmt rekommendera Camilla som coach."