Coachning/Nu-rummet©

Det finns stunder i livet när det behövs en förändring. Det kan t.ex. handla om relationer, arbete eller att du vill lära dig att bättre ta hand om dig och dina behov. Invanda mönster kan ibland vara svåra att bryta och att lämna det trygga och bekanta kan ibland skapa oro och för att våga behövs stöd och inspiration.
Coachning är för dig som känner att du vill stärka din självkänsla, ditt självförtroende och längtar efter nya möjligheter i livet.

Coachningssamtal via mobil/telefon

I min roll som Certifierad Coach erbjuder jag coachande samtal där du får möjlighet att stämma möte med dig själv, dina egna inre rum och landa i det som är du. Jag har valt att kalla det för att du skapar dig ditt Nu-rum. Det är i ditt nu som du har det största handlingsutrymmet och den största möjligheten att skapa det liv du önskar leva. Vi tittar på din självkänsla, ditt självförtroende, dina önskningar och mål samt skapar en handlingsplan som leder från tanke till handling.
Ett coachningssamtal pågår i en timme och rymmer olika frågor som leder till svar i dig själv. Genom reflektion, återkoppling, mental träning och målbildsarbete kommer du få verktyg till att bli din egen bästa coach. 
Stärk din självkänsla och ditt självförtroende – välkommen till Nu-rummet. Välkommen till dig.

Pris för en timmes coachning: 750 kr
Coachningssamtalet äger rum via mobil/telefon.

Vill du boka ett coachningssamtal och skapa ditt eget Nu-rum?
Ring 070-248 32 32 eller mejla
info@camillagustafssonglas.se

Respons från coachningsklienter
"Camilla skapar trygghet och får mig att våga titta på mig själv på ett nytt sätt.
Våra samtal gör mig alltid glad."
"Allting börjar med mig. Insikt på insikt trillar på plats och nu vet jag vad mitt nästa steg ska bli. Min visionboard hänger nu på väggen i mitt sovrum! Tack för all inspiration Camilla!"
"Det känns verkligen värdefullt att få spegla min känslor och tankar. Jag landar i mig själv, känner mina behov och kan utifrå det forma mitt liv. Kan varmt rekommendera Camilla som coach."