Digital kommunikation/MILLAMADE©

Kommunikation. Känslor och kreativ kommunikation. I min roll som  Digital kommunikatör erbjuder jag coachning i digital marknadsföring för Ensamföretagare. I dagens digitala flöde, där konkurrensen är stor, är det värdefullt att säkerställa sin digitala kommunikation och strategi.  Att ha en tydlig målbild och målgrupp är viktiga inslag när man ska marknadsföra sitt företag på t.ex. hemsida och Facebooksida. Film är det som växer allra mest på Facebook just nu och en presentationsfilm för sitt företag är, enligt mig, den bästa marknadsföringsformen.

MILLAMADE© – Digital marknadsföring för Ensamföretagare

MILLAMADE© – Digital marknadsföring för Ensamföretagare ett unikt marknadsföringspaket som riktar sig till dig som är Ensamföretagare och vill stärka din marknadsföring digitalt. Paketet innehåller följande:
–  Coachning i hur du med hjälp av text, bild och film skapar en framgångsrik digital kommunikation och strategi för din hemsida och/eller Facebooksida (5 timmar).
– Produktion av en skräddarsydd presentationsfilm som beskriver dig och ditt företag samt stärker varumärket och ökar synligheten för ditt företag på nätet (inspelning en dag och redigering en dag).

Pris för paketet MILLAMADE© – Digital marknadsföring för Ensamföretagare: 4 500 kr (exlusive moms)

Är du Ensamföretagare och vill stärka ditt varumärke och din marknadsföring?
Kontakta mig så kan vi träffas för ett kreativt möte och samtal.
Ring 070-248 32 32 eller mejla info@camillagustafssonglas.se