Kommunikatör/Illustratör

Kommunikation. Känslor och kreativ kommunikation. Vägen till känslomässiga uttryck kan vara många. Jag skriver, illustrerar, fotar, filmar och sjunger om när livet känns – extra mycket.
I min blogg, Milla made a heart, förmedlar jag känslor i text, illustrationer, sång och musik. Målet är att skapa eftertanke, underhålla och inspirera till att vara nära sina känslor.
Jag har också skrivit en bok, Tre Ackord i Livet, som är en hyllning till min mamma som gick bort 2005. Boken, som är en kombinerad bok och CD-skiva, innehåller min personliga berättelse och mina låtar som beskriver min resa genom självkänsla, sorg och drömmar. 

Förutom att jag arbetar med mitt eget uttryck hjälper jag också andra att uttrycka sig genom att hjälpa till med skapande av text till t.ex. hemsidor samt produktion av kortfilmer i form av t.ex. informationsfilmer och presentationsfilmer för ensamföretagare. Jag erbjuder också coaching i digitala strategier till ensamföretagare i form av stöd och idéer för att stärka varumärke med hjälp av hemsida och via sociala medier.

Är du ensamföretagare och vill stärka ditt varumärke och din marknadsföring?
Kontakta mig så kan vi träffas för ett kreativt möte och samtal.
Ring 070-248 32 32 eller mejla info@camillagustafssonglas.se

 

Millamade© – mina illustrationer

 

Boken Tre Ackord i Livet – min personliga berättelse om självkänsla, sorg och drömmar.