Milla made a heart-blogg

Om när livet känns – extra mycket.


Milla made a heart är en blogg om olika känslor som ett hjärta kan rymma – de glada, de ledsna, de lyckliga, de övergivna, de sorgsna, de blommande…  Jag vill inspirera med mina ord, mina illustrationer, min sång och musik till att våga känna, stå upp för sig själv och alla sina känslor, vara sann och äkta för det är så jag tror att våra hjärtan blir till. Mina inlägg i bloggen är tidlösa precis som känslor är. Känslor har funnits i alla tider. De kommer och går, de är föränderliga och skapar utveckling i oss själva och hos andra. Jag önskar dig hjärtligt välkommen att klicka på bilderna ovan, känna, dela dina känslor och skriva dina ord i bloggen Milla made a heart om när livet känns – extra mycket. 

Give me my wisdom that carries my soul and give me my own heart, the one out of gold.

Fler Milla made a heart-inlägg här på hemsidan:
Om ett övergivet hjärtaOm ett älskande hjärtaOm ett krossat hjärtaOm ett blommande hjärtaOm ett sorgset hjärta

Milla made a heart finns också på Instagram och där får du även tillgång till mina kortfilmer och ännu fler illustrationer som jag skapat. Välkommen.