MILLAMADE© – Digital kommunikation

Kommunikation. Kreativ och inspirerande kommunikation. I min roll som Certifierad coach och Digital kommunikatör/producent erbjuder jag coachning i digital marknadsföring för Ensamföretagare. I dagens digitala flöde, där konkurrensen är stor, är det värdefullt att du säkerställer din digitala kommunikation, väljer rätt bilder, text och strategi.  Att ha en tydlig målbild och målgrupp är viktiga inslag när du ska marknadsföra ditt företag på t.ex. hemsida och Facebooksida. Film är det som växer allra mest på Facebook just nu och en presentationsfilm för ditt företag skapar nyfikenhet och förtroende, vilket lockar kunder till din verksamhet.

MILLAMADE© – Digital kommunikation för Ensamföretagare

MILLAMADE© – Digital kommunikation för Ensamföretagare är ett marknadsföringspaket som riktar sig till dig som är Ensamföretagare och vill stärka din marknadsföring digitalt. Paketet innehåller följande:
– Inventering och genomlysning av din befintliga kommunikation på nätet t.ex. din hemsida och Facebooksida. (3 timmar)
– Tre möten där du blir coachad i att skapa en egen digital strategi för ditt företag. Vi arbetar med ditt unika varumärke och skapar en marknadsföringsplan. Du får lära dig att själv skapa attraktiva texter, bilder och filmer på dina sidor som lyfter fram det bästa med ditt företag och varför dina potentiella kunder ska välja just dig. (8 timmar)
– Produktion av en skräddarsydd presentationsfilm som beskriver dig och ditt företag på ett framgångsrikt sätt och som stärker ditt varumärke samt ökar synligheten för ditt företag på nätet dvs på din hemsida och/eller Facebooksida.
(16 timmar, inspelning en dag och redigering en dag)

MÅL: En fräsch och genomarbetad hemsida och/eller Facebooksida med en genomtänkt digital strategi, marknadsföring och en unik presentationsfilm om ditt företag som attraherar in fler kunder.

Pris för paketet MILLAMADE© – Digital kommunikation för Ensamföretagare: 8 900 kr (exklusive moms).

Pris för endast presentationsfilm: 4 900 kr (exklusive moms).
Pris för endast textbearbetning: 2 000 kr – 4 000 kr beroende på hur många sidor text (exklusive moms)
Pris för logotyp: 2 500 kr (exklusive moms)
Pris för en timmes digital coachning: 600 kr (exklusive moms)

Är du Ensamföretagare och vill stärka ditt varumärke och din marknadsföring?
Kontakta mig så kan vi träffas för ett kreativt möte och samtal.
Ring 070-248 32 32 eller mejla info@camillagustafssonglas.se

Respons från kunder

"Camilla har med stort tålamod och kunnighet lotsat mig fram till en digital profil som jag känner mig väldigt nöjd med. Hon kommer med konkreta förslag och råd kring layout, färg och form. Hon ger lektioner i hur man bäst syns på Facebook och både regisserar och redigerar film otroligt genomtänkt. Hon bygger även in coachning och hjälp att sortera i vad som gör mitt företag unikt så jag kan lyfta fram det i marknadsföringen."
/Kajsa Blomberg, Kajsa Blomberg Psykoterapi, Norrtälje

"Camilla är kunnig inom sitt område, kommit med många bra idéer och varit ett fantastiskt bollplank för mig. Hon är noggrann i sitt arbete och levererar ett bra resultat. Jag rekommenderar henne varmt."
/Annika Johansson, Lilla Betongboden, Vätö

"Jag kan varmt rekommendera Camilla. Hon är klockren i sin yrkeskunnighet. Så otroligt lyhörd och väldigt duktig. Jag är oerhört glad att jag anlitade Camilla."  
/Susanne Ytterberg, Ytterbergs - Vägledning, yoga, behandling, Norrtälje