Musik & Illustration

Livet handlar ofta om att gå.  Att gå från svag till stark självkänsla, från oro till ro och från sorg till kärlek är ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Min önskan är att på ett personligt, kreativt och inspirerande sätt skapa goda sammanhang för människor att vistas i. Ibland sker det i det lilla och ibland i det stora, från en scen med publik som lyssnar till min sång och musik men syftet är alltid detsamma – att få beröra och berika hjärtan.
I min roll som Singer/songwriter skriver jag låtar både på svenska och engelska. Mina svenska låtar har jag samlat i föreställningen Tre Ackord  i Livet och mina engelska i föreställningen Milla made a Heart.
I min roll som Illustratör väver jag in mina bilder i min sång och musik. Jag skapar gärna i färgerna  blått och rosa och mina alster är en förlängning av mina texter och melodier.  Naturen är min ständiga följeslagare. Havet, skogen och ängarna inspirerar ofta när jag illustrerar om när livet  känns – extra mycket.

Söker du underhållning med personlig känsla där orden och sången berör ämnen som självkänsla, relationer, sorg och kärlek?
Kontakta mig så skapar vi en stund som berör.
Ring 070-248 32 32 eller mejla info@camillagustafssonglas.se

Föreställningar

MILLA MADE A HEART – om ett hjärta som gick sönder och blev helt igen
”Tänk om man bokstavligen kunde tala med sitt hjärta! Det gör Camilla Gustafsson Glas i sin föreställning Milla made a Heart.

Föreställningen är en kärleksfull stund fylld med Camillas hjärtliga ord, tankar, känslor, sång och musik. Med sina starka låtar I am down, My heart, Daddy, Late Bloomer, Feel it, Happy och sin poetiska berättarröst lägger Camilla pusslet som formar ett hjärta. En både tankeväckande och hjärteväckande föreställning om både bra och mindre bra kärleksrelationer. Om att våga se in i hela sig själv och bli ett med sitt eget hjärta.”
Text, melodi och sång: Camilla Gustafsson Glas

TRE ACKORD I LIVET – om en mammas sista stund, en dotters sorg och modet att förverkliga sig själv och sin dröm
”Tre Ackord i Livet innehåller de vackra låtarna Jag vill stå här, Sakteligen, Mamma, För alltid tillsammans, Mitt i och Ro.
Föreställningen handlar om tre ackord i livet – självkänsla, sorg och drömmar och är en personlig och stärkande föreställning om den lilla flickans längtan som blev den vuxna kvinnans drivkraft.
Om livet och döden och om att gå sina steg i kärlek. Tre Ackord i Livet är en förställning som berör – ända in i själen.”
Text, melodi och sång: Camilla Gustafsson Glas