Musik & illustration

Att gå från svag till stark självkänsla, från oro till ro och från sorg till kärlek är ämnen som ligger mig varmt om hjärtat. Min önskan är att på ett personligt, kreativt och inspirerande sätt skapa goda sammanhang för människor att utvecklas i. Ibland sker det i det lilla och ibland sker det i det stora, från en scen med publik som lyssnar till mina ord, sång och musik men syftet är alltid detsamma – att få beröra och berika hjärtan.
I min roll som Singer/songwriter skriver jag låtar både på svenska och engelska. Mina svenska låtar har jag samlat i föreställningen Tre Ackord  i Livet och mina engelska i föreställningen Milla made a Heart.

Söker du underhållning med personlig känsla där orden och sången berör ämnen som självkänsla, relationer, sorg och kärlek?
Kontakta mig så skapar vi en stund som berör.
Ring 070-248 32 32 eller mejla info@camillagustafssonglas.se

Föreställningar

MILLA MADE A HEART – om ett hjärta som gick sönder och blev helt igen
”Tänk om man bokstavligen kunde tala med sitt hjärta! Det gör Camilla Gustafsson Glas i sin föreställning Milla made a Heart.

Föreställningen är en kärleksfull stund fylld med Camillas hjärtliga ord, tankar, känslor, sång och musik. Med sina starka låtar I am down, My heart, Daddy, Late Bloomer, Feel it, Happy och sin poetiska berättarröst lägger Camilla pusslet som formar ett hjärta. En både tankeväckande och hjärteväckande föreställning om både bra och mindre bra kärleksrelationer. Om att våga se in i hela sig själv och bli ett med sitt eget hjärta.”
Text, melodi och sång: Camilla Gustafsson Glas

Respons från publiken
"I lördags var jag med om något magiskt! Finaste Camilla Gustafsson Glas sjöng för oss så det berörde djupt in i hjärteroten med sin fina föreställning "Milla made a Heart" - om ett hjärta som gick sönder och blev helt igen. Så naket, sårbart och berörande. Du är magisk Camilla! Du öppnar hjärtan! Tack för ditt mod och för att du är DU!!"
"Återigen en succé såsom bara du kan! Ååå, vad du tillsammans med dina musiker levererade! Det var magiskt bra! Igen! Vi var alldeles tagna! Vi gick och trallade 'Happy' på vår väg till parkeringen. Du är bäst!"
"Happy på näthinnan... där satt den. Du spelade verkligen på känslorna på olika nivåer. Tack för en mycket härlig kväll med varmt, fint uppträdande, skön musik och avskalad, naken text. Kram fina du."

TRE ACKORD I LIVET – om en mammas sista stund, en dotters sorg och modet att förverkliga sig själv och sin dröm
”Tre Ackord i Livet innehåller de vackra låtarna Jag vill stå här, Sakteligen, Mamma, För alltid tillsammans, Mitt i och Ro.
Föreställningen handlar om tre ackord i livet – självkänsla, sorg och drömmar och är en personlig och stärkande föreställning om den lilla flickans längtan som blev den vuxna kvinnans drivkraft.
Om livet och döden och om att gå sina steg i kärlek. Tre Ackord i Livet är en förställning som berör – ända in i själen.”
Text, melodi och sång: Camilla Gustafsson Glas

Respons från publiken
"Återigen har jag sett din fantastiska föreställning Tre Ackord i Livet. Ingen berör som du. Du har en innerlighet och en äkthet som går rätt in. För mig bereder din föreställning en vacker stig rakt in i min själ. Jag gråter hejdlöst men är lycklig på samma gång. Jag lär av dig. Tack!"
"Jag är så glad att du fick oss alla att samlas, skratta, gråta, tänka, känna och dela dina och våra känslor och stärka oss alla på denna stig som kallas livet."
"Drömmar kan bli verklighet! Det har jag sett ikväll! Så otroligt tagen, berörd till tårar och upplyft på en och samma gång. Vilken otroligt stark upplevelse!"

Boken och cd-skivan Tre Ackord i Livet

Det är med stor tacksamhet som jag skrivit denna kombinerade bok och cd-skiva (innehåller alla låtar från föreställningen) där syftet har varit att på ett enkelt sätt skriva om svåra saker. Svåra saker som vi inte alltid talar om. Jag vill tala, skriva och sjunga om de svåra sakerna för jag tror att de blir lättare att bära då. Jag tror att om vi delar med oss av våra berättelser och resor så berikar det oss och gör oss starkare.
Det här är min hyllning till min mamma – en stark berättelse om livet och döden. Den sista stunden mellan mor och dotter, om att stärka sig själv, om stegen vidare från sorg till kärlek och om en dröm som blev till verklighet – Föreställningen Tre Ackord i Livet.
/Camilla Gustafsson Glas


Vill du köpa den kombinerade boken och CD-skivan Tre Ackord i Livet?
Ring 070-248 32 32 eller mejla info@camillagustafssonglas.se
Pris: 150 kr