Musik & Illustration

Att få beröra

Livet handlar ofta om att gå – från svag till stark självkänsla, från oro till ro och från sorg till kärlek.  Drivkraften för mig är att gestalta när livet känns – extra mycket. Ibland sker det i det lilla, i en illustration, och ibland i det stora, från en scen med publik som lyssnar till min sång och musik men syftet är alltid detsamma – att få beröra och berika hjärtan.

Singer/songwriter

I min roll som singer/songwriter skriver jag låtar både på svenska och engelska. Mina svenska låtar har jag samlat i föreställningen ”Tre ackord i livet” och mina engelska i föreställningen ”Milla made a heart”.

Söker du underhållning med personlig känsla där orden och sången berör ämnen som självkänsla, relationer, sorg och kärlek?
Kontakta mig så skapar vi en stund som berör.
Ring 070-248 32 32 eller mejla info@camillagustafssonglas.se

Föreläsningar/föreställningar

Milla made a heart Om ett hjärta som gick sönder och blev helt igen

”Tänk om man bokstavligen kunde tala med sitt hjärta! Det gör Camilla Gustafsson Glas i sin föreställning Milla made a Heart. Med de starka låtar I am down, My heart, Daddy, Late Bloomer, Feel it, Happy och sin poetiska berättarröst lägger Camilla pusslet som formar ett hjärta. En tankeväckande föreställning om både bra och mindre bra kärleksrelationer. Om att våga se in i hela sig själv och bli ett med sitt eget hjärta.”
Text, melodi och sång: Camilla Gustafsson Glas

Tre ackord i livet Om sorgen, kärleken och självkänslan

”Tre Ackord i Livet innehåller de vackra låtarna Jag vill stå här, Sakteligen, Mamma, För alltid tillsammans, Mitt i och Ro.
Camilla Gustafsson Glas fångar upp tre ackord i livet – sorg, kärlek och självkänsla. Detta är en personlig och stärkande föreställning om livet och döden och om att gå sina steg vidare i kärlek. Tre Ackord i Livet är en föreställning som berör – ända in i själen.”
Text, melodi och sång: Camilla Gustafsson Glas

Illustratör

I min roll som Illustratör skapar jag gärna i färgerna  blått och rosa och mina alster är en förlängning av mina texter och melodier. Naturen är min ständiga följeslagare. Havet, skogen och ängarna inspirerar ofta när jag illustrerar om när livet  känns – extra mycket.