Om ett lyckligt hjärta

Till alla hjärtan.

Om ett lyckligt hjärta…
Det är underbart när det händer, när självkänslan och självförtroendet sprudlar inom en och allt känns möjligt. När man skapar, när idéerna flödar och tiden försvinner. Allt är ett enda stort NU och alla ens sinnen är i sitt rätta jag. LYCKA!
Energi, flöde och kärlek – är det samma sak? För mig känns det så och när jag trivs med det jag gör och känner mig glad då händer det ofta saker som ger mig ännu mer glädje.
Är tillståndet av lycka något som jag själv kan påverka? Jag tror att det är så. Jag tror att lycka är ett tillstånd som vi kan försätta oss i. Vissa dagar går det lättare och andra dagar kan det vara en stor utmaning. Vissa dagar är inte glada dagar. Vissa dagar prövas vi i livet på olika sätt och jag tror att de mörka dagarna behövs för att vi verkligen ska uppskatta de ljusa när de infinner sig.
 Jag har ofta upplevt att jag gått mig glad igen från sorg till glädje genom att medvetet ändra på mitt flöde, min färdriktning och genom att vandra i naturen.

Jag har skrivit en låt som heter Happy och jag avslutar med några rader från den. Låten handlar om att finna lyckan i sig själv. 

Who am I who wants to live before I die?
Who am I who wants to fly higher than high?
And to fly I need a sky and I found it in me.
Happy.

Med handen på hjärtat,
Camilla

Min låt Happy

Text och melodi: Camilla Gustafsson Glas
Musiker och produktion: Martin Andersson, Homestudio Svavelsö

Fler Milla made a heart-inlägg här på hemsidan:
Om ett övergivet hjärta, Om ett älskande hjärta, Om ett krossat hjärta, Om ett blommande hjärta, Om ett sorgset hjärta

Milla made a heart finns också på Instagram och där får du även tillgång till mina kortfilmer och ännu fler illustrationer som jag skapat. Välkommen.

Milla made a heart är en blogg om olika känslor som ett hjärta kan rymma - de glada, de ledsna, de lyckliga, de övergivna, de sorgsna, de blommande...  Jag vill inspirera med mina ord, mina illustrationer, min sång och musik till att våga känna, stå upp för sig själv och alla sina känslor, vara sann och äkta för det är så jag tror att våra hjärtan blir till. Mina inlägg i bloggen är tidlösa precis som känslor är. Känslor har funnits i alla tider. De kommer och går, de är föränderliga och skapar utveckling i oss själva och hos andra. Jag önskar dig hjärtligt välkommen att känna, dela dina känslor och skriva dina ord i bloggen Milla made a heart om när livet känns - extra mycket. ❤️
Share

19 comments / Add your comment below

    1. Tack Eva N – vad spännande, då tycker vi lika och visst är det väl bra att man kan påverka sitt mående. Det är BRA! ❤️ Kram!

  1. Kära Camilla! Vilken fin sida, vilket jobb du lagt ner! Mycket proffsigt och informativt! Kram! <3 🙂

    1. Tack fina Marie – ja, jag är nöjd med sidan. Det är kul att skapa sin egen sida och sitt eget varumärke. 🙂 ❤️ Kram tillbaka! ❤️

Kommentera