Musik & Illustration

Att få beröra

Livet handlar ofta om att gå – från svag till stark självkänsla, från oro till ro och från sorg till kärlek.  Drivkraften för mig är att gestalta när livet känns – extra mycket. Ibland sker det i det lilla, i en illustration, och ibland i det stora, från en scen med publik som lyssnar till min sång och musik men syftet är alltid detsamma – att få beröra och berika hjärtan.

“Att dela känslor är att hela känslor.”

Singer/songwriter

I min roll som singer/songwriter skriver jag låtar både på svenska och engelska. Mina svenska låtar har namn som Jag vill stå här, Sakteligen, Mamma, För alltid tillsammans, Mitt i och Ro och mina engelska My heart, Daddy, Late Bloomer, Feel it och Happy.

Söker du underhållning med personlig känsla där orden och sången berör ämnen som självkänsla, relationer, sorg och kärlek?
Kontakta mig så skapar vi en stund som berör.
Ring 070-248 32 32 eller mejla info@camillagustafssonglas.se

Illustratör

I min roll som Illustratör skapar jag gärna i färgerna  blått och rosa och mina alster är en förlängning av mina texter och melodier. Naturen är min ständiga följeslagare. Havet, skogen och ängarna inspirerar ofta när jag illustrerar om när livet  känns – extra mycket.