Digital kommunikation

Text, bild och film

I min roll som  coach, digital kommunikatör och filmproducent erbjuder jag coachning i digital marknadsföring för Ensamföretagare. I dagens digitala flöde, där konkurrensen är stor, är det värdefullt att du säkerställer din digitala kommunikation, väljer rätt bilder, text och strategi för att nå ut till dina kunder på ett framgångsrikt sätt.  Att ha en tydlig målbild och målgrupp är viktiga inslag när du ska marknadsföra ditt företag på t.ex. hemsida och Facebooksida. Film är det som växer allra mest på Facebook just nu och en presentationsfilm för ditt företag skapar nyfikenhet och förtroende, vilket lockar kunder till din verksamhet.

MILLAMADE© – Digital kommunikation

MILLAMADE© – Digital kommunikation för Ensamföretagare är ett marknadsföringspaket som riktar sig till dig som är Ensamföretagare och vill stärka din marknadsföring digitalt. Paketet innehåller följande:
– Inventering och genomlysning av din kommunikation på nätet – din befintliga hemsida och Facebooksida. (3 timmar)
Coachning, tre möten där du blir coachad i att skapa en egen digital strategi för ditt företag. Vi arbetar med ditt unika varumärke och skapar en marknadsföringsplan. Du får lära dig att själv skapa attraktiva texter, bilder och filmer på dina sidor som lyfter fram det bästa med ditt företag och varför dina potentiella kunder ska välja just dig. (6 timmar)
– Produktion av en skräddarsydd presentationsfilm som beskriver dig och ditt företag på ett framgångsrikt sätt och som stärker ditt varumärke samt ökar synligheten för ditt företag på nätet dvs på din hemsida och/eller Facebooksida.
(24 timmar, inspelning en dag och redigering två dagar)

Mål: En fräsch och genomarbetad hemsida och/eller Facebooksida med en genomtänkt digital strategi, marknadsföring och en unik presentationsfilm om ditt företag som attraherar in fler kunder.

Pris för paketet MILLAMADE© – Digital kommunikation för Ensamföretagare: 9 900 kr (exklusive moms).

Pris för endast presentationsfilm: 4 900 kr (exklusive moms)
Pris för endast textbearbetning: 2 000 kr – 5 000 kr beroende på hur många sidor text (exklusive moms)
Pris för en timmes digital coachning: 750 kr (exklusive moms)

Skulle du vilja bygga en helt ny hemsida från grunden är även det möjligt.

Är du Ensamföretagare och vill stärka ditt varumärke och din marknadsföring?
Kontakta mig så kan vi träffas för ett kreativt möte och samtal.
Ring 070-248 32 32 eller mejla info@camillagustafssonglas.se

Presentationsfilm 

En presentationsfilm kan se ut på många olika sätt. Det som styr är typ av verksamhet, målgrupp och mål. Efter kreativa samtal jobbar vi fram ett manus med olika scener.  I nära samarbete med dig som kund skapas en presentationsfilm som känns personlig, fräsch och väcker nyfikenhet.  Den färdiga presentationsfilmen kan du sedan använda i flera sammanhang – på din hemsida, Facebooksida, Instagram och mässor. Film är ett av de bästa sätten att skapa förtroende på. När du visar upp dig, ditt ansikte och din röst får dina kunder lära känna dig och det är den bästa vägen till att skapa relationer.