GDPR

Dataskyddsförordningen, GDPR – som står för The General Data Protection Regulation, är till för att skydda enskildas personuppgifter.

Personuppgifter

MILLAMADE© – Digital kommunikation och Camilla Gustafsson Musik & Illustration har respekt för dig och dina personuppgifter och samlar endast in de uppgifter som behövs för att utföra uppdraget.

Arbetsdokument

Eventuella arbetsdokument har du som kund full insyn i och vid avslut arkiveras inget med personliga uppgifter. Du kan när som helst begära att få vetskap om vad MILLAMADE© – Digital kommunikation och Camilla Gustafsson Musik & Illustration har för personliga uppgifter om dig genom att kontakta ansvarig nedan.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar MILLAMADE© – Digital kommunikation och Camilla Gustafsson Musik & Illustration in de uppgifter som visas i kommentarsfältet samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

Kontaktformulär

Via MILLAMADE© – Digital kommunikations och Camilla Gustafsson Musik & Illustrations kontaktformulär visas namn, e-postadress, ämnes rad och ditt meddelande, för din skull skriv kortfattat meddelande och inga personliga uppgifter. Uppgifterna sparas så länge det är nödvändigt för uppdraget och du kan när som helst begära att det tas bort genom att kontakta personuppgiftsansvarig nedan. Genom att skicka in inskickningsformuläret godkänner du att dessa personuppgifter sparas.

Ansvarig 

Camilla Gustafsson Glas, MILLAMADE© – Digital kommunikation och Camilla Gustafsson Glas Musik & Illustration

Tefefon:
070 -248 32 32
E-post: info@camillagustafssonglas.se