Hoppa till innehåll

Välkommen!


Vill du ha en presentationsfilm?

Om du är Ensamföretagare och vill marknadsföra dig på nätet rekommenderar jag varmt en presentationsfilm.
En presentationsfilm kan se ut på många olika sätt. Du bestämmer! Film är ett av de bästa sätten att skapa förtroende på. När du visar upp dig, ditt ansikte och din röst på din hemsida eller i dina sociala kanaler får dina kunder lära känna dig och det är den bästa vägen till att skapa relationer.
Jag är digital kommunikatör och filmproducent och har hjälpt många företagare med sin digitala marknadsföring. Digital kommunikation fungerar som allra bäst när man kombinerar text, bild och film. Jag kan visa dig hur!

Konstnärssjäl – javisst!

Kreativitet, uttryck och känslor i en värld där allt är möjligt. Vi är alla konstnärer när vi skapar våra liv.
Jag jobbar både med andras och mitt eget uttryck. Mitt eget skapande är en blandning av texter, bilder, sånger och illustrationer. Drivkraften för mig är att gestalta när livet känns – extra mycket. Ibland sker det i det lilla, i en illustration, och ibland i det stora, från en scen med publik som lyssnar till min sång och musik men syftet är alltid detsamma – att få beröra och berika hjärtan. Välkommen till Camilla Gustafsson Glas Musik & Illustration och på en resa till känslornas land!