Hoppa till innehåll

SÅNG & MUSIK

Att få beröra

Livet handlar ofta om att gå – från svag till stark självkänsla, från oro till ro och från sorg till kärlek.  Drivkraften för mig är att gestalta när livet känns – extra mycket. Ibland sker det i det lilla, i en illustration, och ibland i det stora, från en scen med publik som lyssnar till min sång och musik men syftet är alltid detsamma – att få beröra och berika hjärtan.

”ATT DELA KÄNSLOR ÄR ATT HELA KÄNSLOR”

Singer/songwriter

I min roll som singer/songwriter skriver jag låtar både på svenska och engelska. Mina svenska låtar finns samlade i mitt musikprojekt ”Tre Ackord i Livet” och har titlar som Sover, Mamma, För alltid tillsammans, Mitt i och Sakteligen. Mina engelska låtar finns samlade i mitt musikprojekt ”Milla made a Heart” och lyssnar till titlar som My heart, Daddy, Late Bloomer, Feel it och Happy.

Söker du underhållning där orden och sången berör ämnen som självkänsla, relationer, sorg och kärlek?

Kontakta Camilla Gustafsson Glas – Sång & Musik så skapar vi en stund som berör.
Ring 070-248 32 32 eller mejla info@camillagustafssonglas.se

Min musik

Illustratör

I min roll som Illustratör skapar jag gärna i färgerna blått och rosa och mina alster är en förlängning av mina texter, melodier och erfarenheter av livet. Att skapa illustrationer är lite som att meditera och ett bra sätt att bearbeta känslor på. Ibland ler livet mot oss och ibland utmanar det oss. Naturen är min ständiga följeslagare och bästa vän. Himlen, havet, skogen och ängarna inspirerar ofta när jag illustrerar om när livet  känns – extra mycket.

”NATUREN ÄR SOM BALSAM FÖR SJÄLEN”

”Inifrån och ut, utifrån och in – känslor som får flöda skapar mänskliga möten.”
© Camilla Gustafsson Glas